На базі Львівського медуніверситету відбудеться міжнародний симпозіум щодо новітніх імунологічних розробок

http://leopolis.news/one.php?showPost=6676

12/09/2019

Захід пройде під егідою Міністерства охорони здоров’я України, Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Лікарської комісії Наукового Товариства імені Шевченка та Українського Лікарського Товариства у Львові, інформує відділ комунікації і промоції ЛНМУ ім. Данила Галицького. 

Організатори заходу запрошують досвідчених вчених і лікарів, що працюють над розробкою та впровадженням в практичну медицину імунологічних інновативних технологій,  взяти участь у симпозіумі, який відбудеться 18-20 вересня. 

У програмі – низка  доповідей високопрофесійних запрошених лекторів зі Швейцарії, Великої Британії, США, Польщі і Австрії. Очікується, що перед учасниками виступлять із доповідями Лончина В. (США), Сабо Ш. (США), Сабо К. (Угорщина), Литвинов О. (Австрія), Соутер О. (Швейцарія), Адамчак Р. (Польща).  Новацією цьогорічного симпозіуму є впровадження молодіжної секції. 

Такий науковий форум  стане можливістю для учасників налагодити швидке впровадження в практику новітніх імунологічних розробок, проведення спільних наукових досліджень, інтеграції здобутків українських вчених у світову науку та практику, міжнародної післядипломної  медичної освіти, розширення навчання для молодих вчених. 

Leopolis.news