logo
18/04
17/04
2 ...

Поліція розслідує причини обвалу будинку у Дрогобичі

28-08-2019 17:452938

Поліція розслідує причини обвалу будинку у Дрогобичі

Поліція проводить комплекс заходів для встановлення причини обвалу будинку в місті Дрогобич.

Про це  повідомив заступник Голови Національної поліції України полковник поліції Олександр Фацевич, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

«На місці події зараз працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Наполіції у Львівській області. Чи це був вибух, чи, можливо, проводились роботи з порушення конструкції, які призвели до обвалу, – буде встановлено після того, як знайдуть усіх постраждалих осіб», – повідомив заступник Голови Нацполіції.

Він додав, що зараз слідчі проводять опитування мешканців зруйнованого будинку. Крім того, відбувається вилучення відповідних документів.

«Проводиться весь комплекс заходів для встановлення причини цієї події», - зазначив Олександр Фацевич.

Він повідомив, що на місці події працюють більше 200 працівників Національної поліції та Національної гвардії. До ліквідації наслідків події залучена техніка для забезпечення роботи підрозділів служби з надзвичайних ситуацій.

Як відомо, поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом обвалу житлового будинку у місті Дрогобич.

Нагадаємо, сьогодні 02.46 на лінію 101 надійшло повідомлення про ймовірний вибух газу в м. Дрогобич вул. Грушевського, 101/1. Згодом з'ясувалось, що вибуху газу не було. Поппердньо загинуло 2 особи, травмовано 7 осіб. З-під завалів врятовано 6 осіб (з них 4 дитини).

Під завалами шукають ще 5 осіб.

Leopolis.news