logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

В Україні стартував футбольний турнір серед учасників АТО/ООС (ФОТО)

00-00-0000 00:001695

В Україні стартував футбольний турнір серед учасників АТО/ООС (ФОТО)

Стартував ювілейний, 5-й чемпіонат з футболу всеукраїнської ліги учасників АТО на кубок Героїв АТО. Організатором та засновником цього чемпіонату вже п’ятий рік поспіль є Федерація футболу учасників АТО.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Змагання проводяться під егідою всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці-разом» та за підтримки: ФФУ, Міністерства у справах ветеранів, Міністерства молоді та спорту, Держприкордонслужби, Генштабу ЗСУ, СБУ, Нацгвардії, Нацполіції, ДСНС.

За п’ять років чемпіонату у великій футбольній сім’ї вже склалися свої традиції. Кожен переможець буде володіти кубком Героїв АТО протягом одного року, до наступного сезону, адже він є перехідним.

Всеукраїнська футбольна ліга учасників АТО сезону 2019 року складається із 88 команд, а це близько трьох тисяч побратимів сектору безпеки та оборони, ветеранів війни, учасників АТО, які будуть змагатися між собою в два кола, весна та осінь, в шести дивізіонах: Захід, Схід, Північ, Південь, Центр та Київ, – від Сіверодонецька, Маріуполя до Луцька, від Чернігова до Херсона, від Харкова до Львова, щотижня, в сорока двох містах України.

Перше коло буде проходити з 24 березня по 23 червня, друге коло – з 06 липня по 29 вересня. За результатами чемпіонату визначаться 24 кращі команди, які будуть боротися за кубок Героїв АТО.

Фінальні ігри традиційно будуть проведені восени на легендарному стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.