У Франковому виші проведуть відкриту дискусію щодо проблеми реалізації академічної мобільності

http://leopolis.news/one.php?showPost=7109

04/09/2019

Дискусію організовує Центр досконалості імені Жана Моне «Західноукраїнський дослідницький центр з європейських студій» (проект 599469-EPP-1-2018-1-UA-EPPJMO-СоЕ) факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка спільно із Міністерством освіти і науки України та Національним Еразмус+ офісом в Україні, інформує прес-центр ЛНУ.

Під час дискусії 12 вересня (з 13.00 до 17.00) заплановане представлення та обговорення питань освітньої політики у Європейському просторі вищої освіти, інтернаціоналізації вищої освіти в Україні, успіхів, викликів та перспектив академічної мобільності для українських ЗВО, зокрема інституційної політики з академічної мобільності: документи, процедури, персонал; визнання іноземних кваліфікацій в Україні; національні та міжнародні спільні освітні програми подвійних дипломів; управління міжнародною діяльністю у закладі вищої освіти, найкращі практики ЗВО та забезпечення якості вищої освіти в Україні.

Упродовж другого дня (13 вересня з 9.00 до 13.00) заплановане проведення презентації найкращих практик визнання результатів навчання та тренінг з реалізації визнання результатів навчання за програмами академічної мобільності.

Запрошуємо усіх зацікавлених осіб. Участь в заході безкоштовна. Транспортні витрати та витрати на проживання – коштом учасників. 

Реєструватися можна до 9 вересня 2019 р. за посиланням 

Leopolis.news