logo
26/04
25/04
24/04
2 ...

Іноземець протаранив автобус із дітьми та легковик на Львівщині: є загиблий та 14 постраждалих (ФОТО)

05-09-2019 09:081157

Іноземець протаранив автобус із дітьми та легковик на Львівщині: є загиблий та 14 постраждалих (ФОТО)
Фото: патрульна поліція Львівської області

На трасі Київ-Чоп між селами Дідилів і Банюнин на Львівщині 4 вересня о 20:50 сталась ДТП за участі легковика, мікроавтобуса та пасажирського автобуса, у якому перебував дитячий танцювальний колектив з Чернігівської області.

Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій. 

На момент зіткнення в автобусі перебувало 49 дітей і двоє дорослих, які проживають в Чернігівській області, а також двоє водіїв віком 53 та 66 років, жителі міста Чернігів.

Унаслідок ДТП загинув водій мікроавтобуса (31-річний громадянин Німеччини). Ще 14 людей, серед яких 12 дітей віком 10-14 років, госпіталізували до лікарні з тілесними ушкодженнями.

Як попередньо встановили у поліції Львівщини, водій водій автомобіля «Мерседес Віто», 31-річний іноземець, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автобусом «Неоплан» і з автомобілем «Фольксваген Джета».

«За попередньою інформацією водій автомобіля Mercedes-Benz Vito із невстановлених причин виїхав на смугу зустрічного руху і здійснив лобове зіткнення з автобусом Neoplan, який перевозив дитячий танцювальний колектив з Чернігівської області до Кракова. Від удару бус відкинуло назад і відбулося зіткнення з автомобілем Volkswagen Jetta», – йдеться у повідомленні.

Від отриманих травм водій «Мерседеса» загинув на місці події.

У легковому автомобілі ніхто не постраждав.

Leopolis.news