logo
29/03
28/03
2 ...

Самбір святкує день міста, який триватиме три дні

06-09-2019 19:131674

Самбір святкує день міста, який триватиме три дні

Сьогодні на великій сцені площі Івана Франка древній Самбір розпочав відзначати день міста і 778 річницю з часу першої писемної згадки про нього.

Започаткував урочистості міста четвертий фестиваль кращих весільних гуртів, музик та ведучих «Самбір фест-2019».

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

Нагадаємо, що традиційно у першу неділю вересня Самбір відзначає день міста і 778 річницю свого народження. Розроблена святкова програма  розрахована на три дні – 6, 7 і 8 вересня.

У рамках програми передбачені різноманітні заходи, які задовольнять смаки дорослих і дітей, а також гостей Самбора. Три дні триватиме «Фестиваль спорту». В його програмі – першість Самбора з боксу серед учнів різної вікової категорії, змагання з пляжного волейболу, футболу, баскетболу. А завершить святковість відкритий шаховий турнір.

В неділю на мешканців та гостей Самбора чекає багато музики і пісень. На відкритій сцені виступлять кращі місцеві гурти, вокальні ансамблі і запрошені музиканти. За словами організаторів свята міста, буде що послухати, на кого подивитися, щоб набратись гарного настрою та запам’ятати черговий день народження древнього, але вічного молодого і красивого Самбора.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news