logo
23/04
22/04
21/04
20/04
2 ...

Вважаю, що моряків повезли до аеропорту для видачі українській стороні – адвокат

07-09-2019 10:141494

Вважаю, що моряків повезли до аеропорту для видачі українській стороні – адвокат
Фото: hromadske.ua

Адвокати військовополонених українських моряків Микола Полозов і Сергій Бадамшин заявляють, що автобуси з українськими моряками вирушили із СІЗО «Лефортово», ймовірно, до пункту обміну.

Про це повідомляє «Українська правда», посилаючись на російські агентства ТАСС та Интерфакс.

«За моїми даними, моряки вже залишили слідчий ізолятор. Вважаю, що їх повезли до аеропорту для видачі українській стороні», – заявив Полозов.

Бадамшина, своєю чергою, зазначив: «У супроводі екіпажів ДПС три автобуси з моряками, ймовірно, слідують до аеропорту Внуково, звідки потім вилетять в Україну.

«Українська правда» з посиланням на «Інтерфакс» пише, колона з автобусів, у яких, імовірно, можуть перебувати учасники обміну між Росією і Україною, в супроводі поліції заїхали на аеродром «Внуково» в Москві.

Як повідомляє hromadske, два великі автобуси туристичного класу в супроводі поліції і спецслужб на великій швидкості проїхали по Київському шосе з центру Москви і заїхали на територію урядового терміналу «Внуково-2».

Літак з лівреєю у вигляді українського прапора приземлився в аеропорту «Внуково» і причалив до перону урядового терміналу «Внуково-2». У літака включені двигуни.

До борту під'їхали два автобуси. Раніше аналогічні автобуси покинули СІЗО «Лефортово» в Москві.

Нагадаємо, 5 вересня президент Росії Володимир Путін заявив про те, що обмін полоненими між Україною та Росією буде «масштабним».

Leopolis.news