logo
28/03
27/03
2 ...

Майже 3000 осіб з’їхалося на молодіжний форум до Львова (ФОТО)

07-09-2019 15:27867

Майже 3000 осіб з’їхалося на молодіжний форум до Львова (ФОТО)

Сьогодні, 7 вересня, у Львові розпочався ІІ Всеукраїнський молодіжний форум, який триватиме два дні.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Майже 3 тис. учасників заходів зможуть відвідати шість панельних дискусій за участю представників молоді, органів державної влади і місцевого самоврядування, бізнесу; лекції від лідерів думок молоді; презентації успішних історій молоді на місцевому рівні; пітчинг проектів та стартапів, присвячених соціальному підприємництву.

Уже відбулось обговорення «Міністерство 3 в 1» щодо об'єднання міністерств, адже Міністерство молоді та спорту України, Міністерство інформаційної політики України, Міністерство культури України хочуть об'єднати в одне. На форумі тривають обговорення про молодіжну політику, переваги та недоліки об’єднаного міністерства, про молодіжні центри та їхню успішну складову діяльності.

Також захід передбачає низку активностей різного формату, серед яких: напрацювання у робочих групах ідей та пропозицій щодо наскрізних напрямів заходу та панельні дискусії. На форумі очікують виступи відомих спікерів, зокрема, ексочільниці міністерства охорони здоров’я України Уляни Супрун, телеведучої Яніни Соколової, співачки Аlyona Аlyona та інших.

Організаторами цьогорічного Всеукраїнського молодіжного форуму є ініціативна молодь Львова, представники студентського самоврядування, молодіжних громадських організацій – Львівський молодіжний клуб, Центр ініціативної молоді, Львівський кластер розвитку освіти та креативності, EGEA Lviv, Пласт, а також Інститут міста та Львівський міський молодіжний центр.

Фото: ЛМР

Leopolis.news