logo
24/04
2 ...

На дорозі «Західний обхід Львова» облаштовують перехрестя з коловим рухом

10-05-2019 16:053998

На дорозі «Західний обхід Львова» облаштовують перехрестя з коловим рухом

Фото ілюстративне: chasopys.te.ua 

На автомобільній дорозі загального користування державного значення «Західний обхід м. Львова» дорожники працюють над зміною схеми організації дорожнього руху.

Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

«Дорожники приступили до робіт з влаштування транспортної розв’язки типу «кільце» на автомобільній дорозі загального користування державного значення Західний обхід м. Львова у с. Сокільники. До цього часу на зазначеному перехресті засобом для організації дорожнього руху був світлофорний об’єкт», – йдеться в повідомленні.

Як зазначають у Службі автодоріг Львівщини, через значне зростання інтенсивності руху автомобільного транспорту пропускна здатність кільцевої дороги міста постійно зменшується, що призводить до утворення заторів. Там вважають, що транспортна розв’язка типу «кільце» дозволить підвищити рівень безпеки та комфортності для учасників дорожнього руху.

Служба автомобільних доріг у Львівській області повідомляє водіїв про часткові обмеження та тимчасові незручності у русі на автомобільній дорозі «Західний обхід міста Львова».

Leopolis.news