logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Ганущин вважає, що його заступникам логічно буде написати заяви на звільнення

10-09-2019 16:022145

Ганущин вважає, що його заступникам логічно буде написати заяви на звільнення
Фото: ЛОР

Питання про звільнення заступників голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка та Андрія Білоуса виноситимуть на розгляд сесії облради після серйозних консультацій із фракціями ЛОР.

Про це заявив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин під час брифінгу сьогодні, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

«Думаю, нас чекають дуже серйозні консультації і щодо дати сесії, і щодо підходів до відбору людей, які можуть бути у президії облради – заступників голови. Перед цим, звісно, має стояти питання про те, чи готова Львівська облрада позбавляти заступників голови ЛОР посад після того, як вліпила або висловилася за незадовільну їм роботу. Я вважаю, що це питання тепер уже точно назріло», – сказав Олександр Ганущин.

Він додав, що в цьому процесі обласна рада діятиме виключно відповідно до чинного законодавства.

«Зрештою, заступники, яким сьогодні політично вотум недовіри було висловлено, очевидно, мають можливість написати заяву за власним бажанням. Думаю, це буде логічний вихід із ситуації, яку ми маємо, адже довіра або є, або її немає. Хочу нагадати, що у мене теж була не найкраща ситуація у травні, але ми з депутатським корпусом домовились про спільні дії, втримали цю ситуацію і мій звіт у результаті набрав 46 голосів», – сказав голова ЛОР.

Він зазначив, що дату проведення сесії, на якій, можливо, буде звільнено заступників голови ЛОР, можна буде почути після першої консультації із головами фракцій.

Нагадаємо, сьогодні депутати проголосували за визнання незадовільною роботи обох заступників голови Львівської обласної ради.

Леся БУРБАН, Leopolis.news