logo
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

У Львові у водія-порушника виявили бойовий пістолет

11-09-2019 11:481142

У Львові у водія-порушника виявили бойовий пістолет
Фото: патрульна поліція Львівщини

Учора, 10 вересня, близько 18:00 на вулиці Стрийській у водія автомобіля «Lexus», якого зупинили через порушення Правил дорожнього руху, правоохоронці виявили бойовий пістолет з набоями.

Про це повідомили в патрульній поліції Львівщини.

Під час перевірки документів патрульні з’ясували, що за кермом «Lexus» перебував 38-річний львів’янин.

«Як водій, так і пасажир помітно нервували, тому згідно ст.34 Закону України «Про Національну поліцію» їм провели поверхневу перевірку. У керманича виявили предмет, схожий на пістолет. Зі слів громадянина, це бойовий пістолет чеського виробництва і він перебував у бойовій готовності. Окрім того, чоловік мав при собі 9 патронів. Дозвільних документів на зброю він не мав», .

У 39-річного пасажира теж виявили предмет, схожий на пістолет, і теж, зі слів чоловіка, в бойовій готовності та з 7 патронами. Документів у львів’янина на зброю теж не було.

На місце події викликали слідчо-оперативну групи, які вилучили ці предмети. Під час огляду транспортного засобу також виявили ювелірні вироби, значну суму готівки в іноземній валюті, газовий балончик, банківські картки та мобільні телефони. Патрульні винесли постанову на водія за порушення Правил дорожнього руху, надалі з вказаними особами працювали слідчі.

Leopolis.news