NewsOne просить суд скасувати результати позапланової перевірки

http://leopolis.news/one.php?showPost=7590

11/09/2019

Про це з посиланням на пресслужбу суду повідомляє Укрінформ.

«ТОВ «Новини 24 години» (логотип NewsOne) просить суд визнати протиправним та скасувати рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 5 вересня 2019 року про результати позапланової виїзної перевірки позивача. Окрім цього, до ОАСК було подано заяву про забезпечення позову, у якій позивач просить суд зупинити дію оскаржуваного рішення Нацради до набрання судовим рішенням у цій справ законної сили», – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що нині суд вирішує питання про відкриття провадження та наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову.

Раніше до Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов, в якому NewsOne просив визнати протиправним рішення про призначення позапланової перевірки телеканалу.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 5 вересня ухвалила звернутися до суду з позовом про анулювання ліцензії телеканалу NewsOne (ТОВ «Новини 24 години») за мову ворожнечі в ефірі. Представники телеканалу NewsOne заявили, що оскаржуватимуть в Окружному адміністративному суді міста Києва рішення Нацради про призначення позапланової перевірки телеканалу.

Leopolis.news