logo
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Депутат ЛМР Ігор Телішевський пропонує провести конкурс на посаду головного архітектора Львова

12-09-2019 14:121549

Депутат ЛМР Ігор Телішевський пропонує провести конкурс на посаду головного архітектора Львова
Фото: portal.lviv.ua

Голова постійної комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Львівської міської ради Ігор Телішевський пропонує провести конкурс на посаду головного архітектора Львова, після звільнення з цієї посади Юліана Чаплінського.

«Вітаю таке рішення – вважаю, що тепер місто повинно оголосити відкритий конкурс на посаду керівника управління архітектури. Головний архітектор міста – дуже відповідальна посада і на це місце повинен прийти професіонал, який займатиметься стратегічним плануванням розвитку нашого міста. Новий головний архітектор повинен найперше думати над збереженням наявного історичного середовища, а не шукати клаптик землі для побудови чергового багатоповерхового монстра», – зазначає він.

Телішевський додає, що новий головний архітектор, якщо його оберуть на відкритому конкурсі, повинен краще справлятиметься зі своїми обов’язками, бути незалежним від міського голови та регулярно звітуватиме перед громадою.

Публікація в межах програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб і депутатів

Leopolis.news