У Львові створять Банк грудного молока

http://leopolis.news/one.php?showPost=7655

12/09/2019

Про це повідомили сьогодні, 12 вересня, під час брифінгу, інформує пресслужба Львівської ОДА.

«Сьогодні важливо не лише відкрити Банк грудного молока, але й Центр вигодовування передчасно народжених дітей для усієї області. На базі лікарні ми виділили приміщення, яке було у жахливому стані  і  я хочу подякувати  пані Людмилі Согор, благодійниці, яка виділила гроші не лише на ремонт, але й привозить своїх майстрів, щоб усе було якісно і не на один рік.  Станом на нині,  зроблена сучасна вентиляція, опалення, каналізація, закуплене холодильне обладнання і зараз потрібно закупити мийну дезінфікуючу машину для безпеки життя діток. Її вартість до мільйона гривень, а також потрібно придбати пастеризатор грудного молока, щоб воно було безпечним та стерильним», – зазначила заввідділенням паталогії недоношених новонароджених дітей КНП ЛОР «ЛОКЛ – президент ЛОБФ «НЕМОВЛЯ» Ольга Децик.

За словами Ольги Децик, кожен може долучитися до відкриття Банку грудного молока і пожертвувати кошти у Благодійний фонд «НЕМОВЛЯ».

«Благодійний фонд створений при обласній лікарні, все що ми отримуємо ми відразу передаємо на баланс лікарні.  Дуже важливо, щоб  люди знали, що такі відділення є і що гроші йдуть на потреби виключно маленьких дітей. За усі роки існування фонду жодна копійка, пожертвувана для немовлят  не пішла на будь-які інші цілі, лише на допомогу дітям»,  – додала Ольга Децик.

Leopolis.news