logo
16/04
15/04
2 ...

На Донбасі сьогодні загинули двоє морпіхів

12-09-2019 16:061120

На Донбасі сьогодні загинули двоє морпіхів

Сьогодні від ворожих куль загинули двоє бійців 1-го окремого батальйону морської піхоти.

«Хлопці виконували свій обов’язок і загинули на посту зі зброєю в руках, командир і підлеглий загинули разом смертю хоробрих», – йдеться у повідомленні батальйону.

«Прапорщик Обуховський Микола Миколайович, був досвідченим воїном, на війні з самого її початку. Вийшов з Дебальцево і продовжив службу. Мав велику любов до неба і досвід в парашутній справі. Дуже любив свою службу, ніколи не відступав назад, жадав перемоги і завжди підтверджував це ділом. В Миколи Миколайовича залишилася маленька донька та дружина....

Матрос Лінчевський Олександр Валерійович на службі зарекомендував себе як людина, що не боїться виконувати поставленні завдання, завжди знав що робити і як правильно це зробити, відносно недавно на службі, але вже користувався авторитетом серед своїх братів по зброї. Завжди хотів вчитися і вдосконалювати себе у військовій справі. Він служив строкову службу, але коли дізнався, що підрозділ їде на виконання завдань в ООС, підписав контракт і НЕ СУМНІВАЮЧИСЬ поїхав зі своїми побратимами».

Leopolis.news