logo
18/04
17/04
16/04
15/04
13/04
2 ...

На Львівщині реалізують освітню патріотичну програму «Уроки Мужності»

12-09-2019 19:53424

На Львівщині реалізують освітню патріотичну програму «Уроки Мужності»
Фото: Львівська ОДА

На Львівщині розпочне роботу патріотична освітня програма «Уроки Мужності», яка перемогла на конкурсі проектів у рамках обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки.

Анонсує початок програми відокремлений підрозділ Громадської організації «Правий Сектор» у Львівській області, інформує пресслужба Львівської ОДА.

Учасниками реалізації проекту на Львівщині будуть Сколівський, Бродівський, Дрогобицький, Сокальський, Жидачівський, Стрийський, Радехівський, Самбірський, Золочівський, Жидачівський, Камянко-Бузький, Жовківський, Пустомитівський райони, міста Червоноград та Львів.

Мета проекту –  «Національно-патріотичне виховання дітей та молоді, реабілітація учасників бойових дій на сході України шляхом залучення їх до громадської діяльності».

У межах проекту передбачено:

  • проведення інструкторами-волонтерами теоретичних та практичних занять у навчальних закладах I-III ступенів акредитації, зокрема з історії боротьби за незалежність України,
  • вивчення основних зразків техніки та озброєння ЗСУ,
  • ознайомлення та набуття початкових навичок користування стрілецькою зброєю (макетами) та основ тактичної  медицини,
  • зустрічі та обмін досвідом з учасниками бойових дій на сході України.

До проекту залучені бійці Добровольчого Українського Корпусу «Правий Сектор» та громадська організація «Тризуб ім. Степана Бандери».

Контактна особа: Уляна Кузик, тел.: 0973422930.

Leopolis.news