logo
22/04
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

У Львові покажуть виставу «Голоси», авторами якої є атовці

12-09-2019 21:431221

У Львові покажуть виставу «Голоси», авторами якої є атовці
Фото: організаторів

17 вересня о 13.00 у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій (вул. Пекарська, 41) відбудеться пресконференція з нагоди прем’єри драми «ГОЛОСИ», створеної в рамках проєкту «Творчі резиденції для бійців» від благодійного фонду «Творча криївка». 

Про це повідомляють організатори.

СПІКЕРИ:

  • художній керівник Олег Шульга, актор театру та кіно, ветеран війни на Донбасі;
  • режисер Євген Степаненко, режисер театру та телебачення, телеведучий, ветеран війни на Донбасі, очільник суспільного театру;
  • технічний директор проекту Віталіна Маслова, голова правління фонду «Творча Криївка»;
  • тренер з акторської Тетяна Смирнова, актриса театру та кіно;
  • психолог Юлія Боринець.  

У грудні 2018 року волонтери проєкту розпочали підготовку до втілення в життя нової ідеї– провести творчу реабілітацію бійців АТО/ООС через заглиблення в один з видів мистецтва -театр, літературу, кіно, живопис – і відкрити нові грані власної особистості та нагадати нам: війна триває. Івано-Франківська, Київська, Харківська, Львівська, Дніпропетровська області та Київ підтримують проєкт.

Художнім керівником проекту є Олег Шульга, актор театру та кіно, ветеран війни і віднедавна – актор Івано-Франківського національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка. Режисером став Євген Степаненко - режисер театру тателебачення, телеведучий, ветеран війни.

Художник Андрій Єрмоленко створив ескіз афіші. На ствоїй сторінці у ФБ він написав, що це постріл у наше»кришталеве» сумління. На афіші до вистави «Голоси» читаємо: «Ми добробати, ЗСУ, Нацгвардія, прикордонники, правосеки та волонтери. Герої. Сонечки. УБДшники, Льготніки. Оперативний резерв першої черги. Ми живемо поруч з Вами. Ви нас знаєте. Ми – ваші сусіди, родичі, друзі, знайомі, перехожі на вулицях. Ця вистава – наші Голоси. Її створено за три тижні театральної резиденції. Вона присвячується нашим побратимам. Живим і загиблим».

Прем’єра вистави, авторами якої є бійці, ветерани російсько-української війни ВІДБУДЕТЬСЯ 17 вересня о 19.00 в Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса.

Leopolis.news