logo
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

У Львові пиятика завершилася трагічно – загинув чоловік

11-05-2019 15:511537

У Львові пиятика завершилася трагічно – загинув чоловік

Фото: unn.com.ua

Тіло жителя Івано-Франківської області з тілесними ушкодженнями виявили в помешканні будинку на вулиці Ряшівській у Львові.

Про це повідомила прес-служба поліції Львівської області.

До поліції 10 травня звернулася львів’янка, яка повідомила, що близько 19:00 через відчинені двері у квартирі сусідки вона побачила тіло невідомого чоловіка без ознак життя. Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група встановила особу померлого – 58-річного жителя Івано-Франківської області. На його тілі експерти виявили тілесні ушкодження.

Як попередньо з’ясували працівники Залізничного відділу поліції, чоловік із 36-річною власницею квартири та її знайомим, 33-річним львів’янином, напередодні вживали спиртні напої. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший заподіяв старшому тілесні ушкодження, після чого вони разом із жінкою пішли з помешкання.

За фактом завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Правоохоронці призначили експертизи та встановлюють обставини події.

Leopolis.news