logo
24/04
23/04
22/04
21/04
18/04
17/04
2 ...

У Львові провели конференцію, присвячену ендокринній хірургії

11-05-2019 17:581830

У Львові провели конференцію, присвячену ендокринній хірургії

10-11 травня у Львові відбулася всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Практичні та проблемні питання хірургічного лікування пацієнтів із патологією щитоподібної та прищитоподібних залоз: мультидисциплінарний підхід».

Про це повідомили у Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького.

Захід зібрав майже 150 учасників з усіх куточків України. Впродовж двох днів вони мали нагоду прослухати 37 лекцій та доповідей провідних науковців, дізнатися про сучасний стан діагностики та лікування ендокринних патологій, про виконання хірургічних втручань з позиції досвіду провідних світових клінік.

Окрім хірургів-практиків, у конференції взяли участь ендокринологи, онкологи, терапевти, анестезіологи, інші спеціалісти. Формат конференції передбачав активне обговорення доповідей, обмін думками з проблемних питань, зокрема, з позиції ендокринолога, онколога чи анастезіолога.

Організаторами заходу були кафедра хірургії №1 ЛНМУ ім. Данила Галицького, Львівська філія Асоціації хірургів України та Львівська обласна клінічна лікарня за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

 

Фото: new.meduniv.lviv.ua

Leopolis.news