logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Судитимуть мешканця Перемишлянщини, який намагався підкупити поліцейських

13-09-2019 17:31660

Судитимуть мешканця Перемишлянщини, який намагався підкупити поліцейських
Фото: day.kyiv.ua

Чоловік визнав свою провину та уклав відповідну угоду з прокурором. Обвинувальний акт скеровано до Перемишлянського суду.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області.

«Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 40-річного мешканця Перемишлянщини, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі)», – йдеться в повідомленні.

Як встановили правоохоронці, у серпні чоловіка зупинили патрульні поліцейські для перевірки документів. Щоб уникнути кримінальної відповідальності, чоловік дав правоохоронцям понад 2 тис. грн хабара. Ті відмовилися, натомість повідомили про цей факт на лінію «102».

«Обвинувачений визнав свою вину та уклав із прокурором угоду про визнання винуватості. Справу скерували до Перемишлянського суду для розгляду по суті», – повідомили в прокуратурі.

За скоєне йому загрожує штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Leopolis.news