logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Коли не вдалось видурити гроші – пограбували: у Львові затримали грабіжників-«гастролерів»

14-09-2019 14:50837

Коли не вдалось видурити гроші – пограбували: у Львові затримали грабіжників-«гастролерів»
Фото: Ілюстративне

У Львові правоохоронці затримали «гастролерів» з Києва й Житомирщини, які намагались видурити у львів’янки гроші. Коли ж їм це не вдалось – пограбували її.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Зазначається, що працівники Управління карного розшуку поліції Львівщини спільно з працівниками Сихівського відділу поліції затримали киянина й жителя Житомирської області, котрі вимагали у потерпілої чотири тисячі гривень за «непритягнення її сина до відповідальності за вчинення ДТП», а коли жінка відмовилась, відібрали у неї гроші та втекли.

«59-річна львів’янка зі Сихівського району звернулась до поліції за допомогою 13 вересня. Жінка повідомила, що близько 17.30 до неї зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що її син скоїв дорожньо-транспортну пригоду.  Для «вирішення проблеми», тобто непритягнення сина до відповідальності, незнайомець запропонував жінці передати йому гроші у сумі чотири тисячі гривень», – йдеться у повідомленні.

«У визначений час двоє зловмисників прийшли до заявниці додому проте під час передачі грошей жінка запідозрила недобре та відмовилась виконувати вимоги незнайомців – тоді один із зловмисників вирвав у неї з рук гроші і разом з товаришем втік. Потерпіла звернулась за допомогою у поліцію», – зазначають у поліції.

Правоохоронці затримали зловмисників – ними виявились 24-річний киянин та 18-річний мешканець Житомирської області. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, яка передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Leopolis.news