Співачка Мята розповіла про свій майбутній концерт у Львові

http://leopolis.news/one.php?showPost=7857

16/09/2019

Напередодні концерту у Львові Ольга Максим’як поспілкувалася зі співачкою – про творчість, особисте життя та львівську публіку.

У чому унікальність співачки Мяти?

Мої пісні позитивні, в них не має печальної нотки, немає трагедії. Люди втомилися плакати. Всі, хто слухає мої пісні, надихаються позитивом, щастям. Знаю випадки коли, ці пісні змінювали життя іншим людям - і в цьому і є унікальність. В нашому світі дуже багато негативу, хочу ділитися з людьми тільки щастям.

Розкажіть, що зараз відбувається у вашому творчому житті?

Дуже багато планів: скоро слухачі почують пісню, яку особисто для мене написав світовий хітмейкер Vanotek, вона буде англійською мовою. Можливо, цю пісню ми представимо на конкурсі Евробачення 2020. Також планую сольні концерти Україною - Львів, Івано-Франківськ, Вінниця, Київ. В Концертах будуть 3D-дуети та шоу - постановки з балетом, виконання пісень з повним складом музикантів.

Як оцінюєте рівень українського шоу-бізнесу?

Останнім часом наш шоу-бізнес перезавантажується. І мені подобається, що пісні саме українською мовою знову почали бути популярними.

Як ставитеся до участі зірок шоу-бізнесу у політичних процесах в Україні?

Професія артиста нічим не відрізняється від інших, якщо артист має громадську позицію і хоче нею поділитися та допомогти країні, то чому б це не робити?

Восени усі згадують свої шкільні роки. Чи можете пригадати цікаві випадки із шкільного часу?

Завжди згадую навчання в школі-інтернаті їм. М.В. Лисенка. Я грала на бандурі і малими бандуристами ми ходили на Різдвяні свята колядувати та щедрувати. Заробляли цукерки та гроші). Це було справжнє щастя.

Розкажіть трохи більше про концертний тур «Ти мене кохай». Якою буде нова програма, у яких містах відбудуться концерти? Чого слід очікувати львівським шанувальникам на концерті?

Окрім Львова, 18 вересня виступимо в Івано-Франківську, 27 вересня – у Вінниці, 4 жовтня – в Києві. Львівський концерт, як і кожен виступ, буде наповнений лірикою та драйвом, яскравими емоціями та справжньою жіночністю. Під час концерту у Львові слухачі почують і вже знані композиції і нові пісні.

Яке місце у вашому серці займає місто Львів та львівська публіка?

У Львові я знімала перші свої кліпи, У Львові я зробила перший свій сольний концерт, тому я вважаю, що Львів – це серце моєї творчості. Тут я надихаюся тою чудовою атмосферою, яку створюють самі львів’яни.

Leopolis.news