logo
20/04
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

На Старосамбірщині влада підписала меморандум з видобувним підприємством «ЮСЕНКО НАДРА»

17-09-2019 10:14985

На Старосамбірщині влада підписала меморандум з видобувним підприємством «ЮСЕНКО НАДРА»

Підписано Меморандуму про співпрацю у сфері соціально-економічного і культурного розвитку між Старосамбірською районною радою, Старосамбірською районною державною адміністрацією, Страшевицькою сільською радою, Волянською сільською радою  та Товариством з обмеженою відповідальністю «ЮСЕНКО НАДРА» терміном на 2020-2022 роки.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news. 

У документі передбачені основні принципи та напрямки співробітництва щодо забезпечення соціально-економічного розвитку населених пунктів Страшевицької та Волянської сільських рад, на території яких здійснює свою видобувну діяльність ТзОВ «ЮСЕНКО НАДРА».

Зазначено, що для досягнення мети Меморандуму, підприємство у рамках наявної власної фінансової можливості впродовж трьох років співфінансуватиме проекти з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання об’єктів соціальної та дорожньої інфраструктури на загальну суму 2 650 000 гривень.

Голова Старосамбірської районної ради Тетяна Терлецька зазначила, що підписання такого Меморандуму має стати гарним прикладом участі у розвитку соціально-економічної сфери територіальних громад для інших підприємств та холдингів, які працюють на території Старосамбірщини.

Зазначимо, що ТОВ «Юсенко Надра», що входить у групу Cadogan Petroleum, подала заявку до Державної служби геології і надр України, на отримання спецдозволу з видобутку на Блажівському нафтовому родовищі (Львівська обл), терміном на 20 років

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news