logo
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Львівська міськрада хоче створити ТзОВ та передати йому майже 5 га землі біля аеропорту

17-09-2019 15:041831

Львівська міськрада хоче створити ТзОВ та передати йому майже 5 га землі біля аеропорту
Фото: Status Quo

Депутатам Львівської міської ради пропонують розглянути питання про створення ТзОВ «Сінерджі Альянс» спільно з товариством з обмеженою відповідальністю «Онур конструкціон Інтернешнл».

 

Такий проект рішення є у порядку денному сесії, яка відбудеться у четвер, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

У проекті рішення пише, що товариство створюють з метою реалізації потреби міста у багатофункціональному культурно-розважальному конгрес-центрі, який зможе приймати заходи ділової та наукової програм, виставки, шоу, концерти та офіційні події на місцевому, національному та міжнародних рівнях, враховуючи звернення Львівського комунального підприємства «Агенція ресурсів Львівської міської ради» та ТзОВ «Онур конструкціон Інтернешнл».

Рішення передбачає внесення земельної ділянки площею 4,8282 га (кадастровий номер 4610136300:04:015:0135) на вул. Щирецькій – вул. Ряшівській (проектованій) як частки до статутного капіталу ТзОВ «Сінерджі Альянс» та уповноваження директора Львівського комунального підприємства «Агенція ресурсів Львівської міської ради» на участь у загальних зборах щодо створення товариства з обмеженою відповідальністю «Сінерджі Альянс».

Як відомо, ще у 2017 році Львівська міськрада затвердила містобудівну документацію, яка дозволяє у Залізничному районі поблизу львівського аеропорту збудувати житловий квартал із офісними приміщеннями. Йдеться про територію, обмежену вулицями Ряшівською (проектованою), Щирецькою та 8-го Скнилівським провулком. На місці незабудованої території міста планують звести багатофункціональний комплекс із конгрес-центром на три поверхи і загальною кількістю у 2 тисячі посадочних місць, адміністративно-офісні приміщення на 5-7 поверхів та житловий 6-9-ти поверховий комплекс на 124 квартири.

Леся БУРБАН, Leopolis.news