logo
29/03
28/03
2 ...

У Львові стартує медичний симпозіум SMART LION 2019

18-09-2019 10:341369

У Львові стартує медичний симпозіум SMART LION 2019

18-21 вересня у Львові відбудеться 3-й Міжнародний симпозіум імунотехнологій у медицині SMART LION Immunotechnology in Medicine 2019.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради Роман Грицевич на прес-конференції, яка відбулась у Львівській міській раді, інформує прес-відділ фракції партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Львівській міській раді.

«Мені надзвичайно приємно сьогодні вітати гостей, поважних науковців у Львові. Дозвольте вам подякувати від громади нашого міста за ту працю, яку ви робите».
За совами Романа Грицевича, мета 3-го симпозіуму SMART LION 2019 – зібрати молодих та досвідчених вчених, лікарів, які працюють над розробками інноваційних технологій у медицині та сприяти інтеграції знань фундаментальних  і клінічних наук.

Оксана Заячківська, професор, завідувач кафедри нормальної фізіології ЛНМУ ім. Д. Галицького, співголова оргкомітету симпозіуму зазначила, що посприяли в організації заходу «Конференц-бюро» ЛМР та Львівський медичний університет.

«Уже втретє восени симпозіум збирає фахівців світового рівня, які щедро діляться своїм досвідом в галузі медичної науки. Цьогорічний симпозіум аcоційований з Book Forum, який вже в 26-е збирає людей. Кілька наших конференцій буде відбуватись на території кластеру «Здоров’я».
Валентина Чопяк, професор, завідувач кафедри імунології ЛНМУ ім. Д. Галицького, голова лікарської комісії НТШ підкреслила, що симпозіум насамперед важливий для молоді, адже вони зможуть розширити горизонти знань з науки, а також активно впроваджувати їх в життя.

«Перший напрямок очолює Армен Гаспарян, професор Університету Бірмінгем (Великобританія), він буде провадити майстер-клас з питань введення в наукометричні бази наших науковців. Крім цього, медична комісія НТШ планує оголосити премію для молодих науковців «Реактиви для науки». Другого дня буде два майданчики: у Львові і у Києві. Це новітні технології в медицині, зокрема, імунні технології. Відбудеться телеміст, в якому візьмуть участь провідні лікарі та новий міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька. Третій день буде присвячений питанням післядипломної освіти. Своїм досвідом ділитимуться колеги з США та наші провідні фахівці. Василь Лончина представить фонд "Фулбрайт", який займається науковими розробками та напрацюваннями післядипломної освіти».
За словам організаторів, кожен учасник конференції зможе отримати сертифікати. Також усі молоді вчені, які братимуть участь в симпозіумі, матимуть змогу опублікувати результати своїх досліджень у журналі «Лікарської комісії НТШ».

Публікацію підготовлено в межах програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб і депутатів

Leopolis.news