logo
18/04
17/04
16/04
2 ...

На Старосамбірщині реалізація проектів ДФРР опинилася під загрозою

18-09-2019 10:45614

На Старосамбірщині реалізація проектів ДФРР опинилася під загрозою

Проект Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) «Реконструкція приміщення опорного загальноосвітнього навчального закладу Старосамбірської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 імені Героя України Богдана Сольчаника (з впровадженням енергозберігаючих заходів)» можуть не реалізувати через неотримання фінансування, повідомив кореспондент Leopolis.news

Річ у тім, що Кабінет Міністрів України з невідомих причин заблокував фінансування цього проекту, який переміг у конкурсі Державного фонду регіонального розвитку. Досі школа не отримала жодної гривні з передбачуваних 2 мільйонів. Це при тому, що обласна та районна ради виконали свої обов’язки з фінансування проекту. На його реалізацію з місцевих бюджетів було виділено відповідно 250 та 150 тисяч гривень.

Фінансування не отримали також вісім громад Старосамбірщини, які сподівалися коштом субвенції на соціально-економічний розвиток вирішити важливі питання для своїх населених пунктів. Йдеться, зокрема, про капітальні ремонти в селах вуличного освітлення, Народних домів, шкіл, спортивної зали та інших об’єктів.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news