logo
29/03
28/03
27/03
2 ...

«Кредобанк» увійшов у п’ятірку провідних медіа-рейтингів вересня

19-09-2019 11:101051

«Кредобанк» увійшов у п’ятірку провідних медіа-рейтингів вересня
Фото: nabu.ua

«Кредобанк» посів четверте місце  у рейтингу надійності банківських депозитів за підсумками другого кварталу 2019 року, від рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг», а також четверте місце рейтингу надійності великих роздрібних банків України за версією журналу «Гроші», за підсумками другого кварталу 2019 року. 

Про це повідомляє пресслужба «Кредобанку».

При складанні 26-го рейтингу надійності банківських депозитів аналітики агентства «Стандарт-рейтинг» оцінювали публічну інформацію банків, оприлюднену Національним банком України, за моделлю CAMEL, а в процесі оцінки вивчали окремі групи факторів та встановлювали їх вплив на надійність депозитів. До уваги бралися капітал банку, якість кредитного портфелю, ліквідність, доходність операцій, дисбаланс між активами та зобов’язаннями в іноземній валюті, масштаб діяльності, підтримка акціонерів та якість депозитних програм. 

Аналітики журналу «Гроші» при складанні рейтингу враховували не лише основні фінансові показники, а й якість кінцевих бенефіціарів банку, наявність чи відсутність скарг на виплати, ставку за вкладами фізичних осіб на три місяці, а також динаміку зміни коштів фізичних осіб. 

 «Висока оцінка «Кредобанку» в українських медіа-рейтингах є черговим підтвердженням високої надійності роботи банку та привабливості його послуг для клієнтів. Нам особливо приємно, що надійність «Кредобанку» підтверджує не тільки належність до потужної міжнародної фінансової групи PKO Bank Polski, а й позитивні бізнес-показники та дотримання усіх економічних нормативів», – говорить Перший Заступник Голови Правління АТ «Кредобанк»» Єжи Яцек Шугаєв.

Раніше «Кредобанк» отримав високі оцінки своєї діяльності від експертної та медійної спільнот України за підсумками другого кварталу 2019 року, зокрема обійняв 6-ту позицію в рейтингу надійності українських банків від фінансового порталу «Мінфін», а також «Кредобанку» здобули три перших місця у премії Prostobank Awards – у номінації «Автокредити» з програмою «Доступний», у номінації «Кращі кредити на вторинному ринку житла» з пропозицією «На придбання нерухомості на вторинному ринку», а також у номінації «Депозити для бізнесу» з пропозицією «Стандарт on-line». 

Leopolis.news