logo
23/04
22/04
2 ...

Сесія ЛМР створила ТОВ, якому передасть майже 5 га землі для будівництва конгресхолу

19-09-2019 16:151643

Сесія ЛМР створила ТОВ, якому передасть майже 5 га землі для будівництва конгресхолу
Фото: Status Quo

Сесія Львівської міської ради ухвалила рішення про створення ТзОВ «Сінерджі Альянс» спільно з товариством з обмеженою відповідальністю «Онур конструкціон Інтернешнл».

 

 

Таке рішення депутати ухвалили під час засідання сесії ЛМР сьогодні, повідомляє кореспондент Leopolis.news.

Своїм рішенням сесія, крім створення ТОВ, вирішила припинити право постійного користування Львівському комунальному підприємству «Агенція ресурсів Львівської міської ради» земельною ділянкою площею 4,8282 га на вул. Щирецькій – вул. Ряшівській (проектованій) і внести цю земельну ділянку вартістю 105 932 156 грн  як частки до статутного капіталу товариства з обмеженою відповідальністю «Сінерджі Альянс».

Як відомо, ще у 2017 році Львівська міськрада затвердила містобудівну документацію, яка дозволяє у Залізничному районі поблизу львівського аеропорту збудувати житловий квартал із офісними приміщеннями. Йдеться про територію, обмежену вулицями Ряшівською (проектованою), Щирецькою та 8-го Скнилівським провулком. На місці незабудованої території міста планують звести багатофункціональний комплекс із конгрес-центром на три поверхи і загальною кількістю у 2 тисячі посадочних місць, адміністративно-офісні приміщення на 5-7 поверхів та житловий 6-9-ти поверховий комплекс на 124 квартири.

Леся БУРБАН, Leopolis.news