logo
19/04
18/04
2 ...

Львівські патрульні розшукали юнаків, які хизувалися в соцмережі порушенням ПДР

20-09-2019 14:36759

Львівські патрульні розшукали юнаків, які хизувалися в соцмережі порушенням ПДР
Фото: ілюстративне

Патрульні притягнули до відповідальності водія Mercedes, порушення якого опублікували в соціальній мережі.

«Нещодавно, в управління патрульної поліції у Львівській області почали надходити звернення людей з проханням притягнути до відповідальності водія, який виклав у соціальну мережу відео зі своїми порушеннями. Ми почали перевіряти інформацію та встановили, що автора відео тої ночі вже зупиняв екіпаж патрульних, та виніс на нього постанову, за проїзд перехрестя на червоне світло», – повідомили в патрульній поліції Львівщини.

22-річного чоловіка викликали в управління патрульної поліції для надання пояснень щодо решти правопорушень, які було зафіксовано на відео, вже після зупинки інспекторами. Автор відео 19 вересня повідомив правоохоронцям, що насправді він тоді не перебував за кермом автомобіля та не вчиняв цих правопорушень.

«Як доказ чоловік надав відеозапис, який підтвердив, що після того, як екіпаж патрульних зупинив їхній транспортний засіб, він швидко помінявся місцями з водієм. Громадянин повідомив, що зробив це, щоб допомогти своєму другові, оскільки він неповнолітній та не має ще посвідчення водія. 17-річний водій, також прибув в управління патрульної поліції», – йдеться в повідомленні.

За результатом розгляду справ про вчинені адміністративні правопорушення на особу, яка визнала свою провину, склали шість протоколів, а саме: за рух по тротуару, за проїзд на заборонний сигнал світлофора, за рух по смузі для маршрутних транспортних засобів та три протоколи за здійснення цих правопорушень водієм, який не має права керувати транспортними засобами. Усі матеріали справи направлять у суд, який вирішувати подальшу долю особи.

Leopolis.news