logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

У Львові пройшов «Відкритий Кубок Львова» з мотокросу

15-05-2019 13:101726

У Львові пройшов «Відкритий Кубок Львова» з мотокросу

У Львові завершився «Відкритий Кубок Львова» з мотокросу – змагань, які викликали чималий глядацький інтерес.

 

На легендарному треку «Майорівка» знову ревіли мотори – до міста Лева приїхали гонщики з різних куточків України, а також з Білорусі та Молдови. Організаторами заходу виступили ГО мотоклуб «Зазір’я» та Львівська міська рада.

«Відкритий Кубок Львова» з мотокросу - без перебільшення один з кращих турнірів у Європі, це велика промоція нашого міста - каже Антон Нікулін, начальник управління молоді та спорту ЛМР. – Дуже приємно бачити на гонках велику кількість учасників, а ще приємніше розуміти, що цих учасників більше, аніж на чемпіонаті України. Ці змагання – це справжня насолода для вболівальників, які на легендарну трасу «Майорівка» приходять з великим задоволенням. Організатори і наше управління уже докладає максимум зусиль для того, щоб змагання з мотокросу розвинути до ще більших масштабів».

Найкращих на «Відкритому Кубку Львова» визначали за підсумками двох заїздів у різних класах. На мотоциклах з різним об’ємом двигуна між собою змагалися як і діти та юнаки, так і дорослі спортсмени та ветерани.

Цілком прогнозовано, що найбільший глядацький інтерес викликали заїзди у класі Open, де за найвищі місця на п’єдесталі пошани змагався винниківчанин Олег Крук. Олегові вдалося виправдати сподівання вболівальників і фінішувати з другим результатом. Перемогу у класі Open здобув титулований майстер спорту міжнародного класу киянин Роман Морозов.

«Перемогти у Морозова було нереально складно, - каже львів’янин Олег Крук, срібний призер класу Open. – Йому програв багато часу, тому його перемога навіть не обговорюється. Цей спортсменим є досвідченішим за мене, тому мені слід було розраховувати лише на його помилку. Втім, такі досвідчені спортсмени просто так помилок не допускають. Я тверезо оцінив ситуацію, тому друге місце вважаю вдалим результатом. Проти Морозова мене вистачило лише на півкола. З моєї сторони були також допущені деякі помилки на поворотах та спусках. Такий висновнок я зробив уже вдома, коли переглянув відеозапис гонки. Єдине, що я міг зробити проти чемпіона – це виграти старт.

Організація «Відкритого Кубка Львова» відбулася на надзвичайно високому рівні. Мова йде про пряму трансляцію гонки, підготовлену трасу та мийку мотоциклів. Такої організації немає навіть на чемпіонаті України, і це дуже сумно. Немає такої організації і на міжнародних змаганнях. Іншими словами якісні змагання у Львовы дозволяють запросити до нашого міста кваліфікованих спортсменів з інших країн та залучити величезну глядацьку аудиторію».

Результати змагань:

Клас – Аматор MX1

1.Крук Роман (Львів)

2.Ліпінський Олександр (Житомир)

3. Павло Боднарчук (Рівне)

Клас – Аматор MX2

1.Білявець Ярослав (Хмельницький)

2.Присяжнюк Денис (Львів)

3.Колесняк Олег (Львів)

Клас (65 кубічних см)

1.Клещенко Артем (Глухів)

2.Андрух Остап (Бучач)

3.Києнко Олександр (Київ)

Клас (85 кубічних см)

1.Ванча Валерій (В.Березний)

2.Новойдарський Микита (Молдова)

3.Парніцький Назар (Радивилів)

Клас Ветерани І

1.Андрієць Валентин (Чернівці)

2.Маоаєв Андрій (Чернівці)

3.Шульга Юрій (Біла Церква)

Клас Ветерани ІІ

1.Шматок Владислав (Ужгород)

2.Завадецький Володимир (Львів)

3.Секанов Леонід (Львів)

Клас MX2

1.Купіна Максим (Киселів)

2.Києнко Максим (Київ)

3.Віраг Владисдава (Іршава)

Клас Open

1.Морозов Роман (Київ)

2.Крук Олег (Львів)

3. Огороднік Станіслав (Клевань)

Клас (50 кубічних см)

1.Кудрявцев Валентин (Ужгород)

2.Філіпчук Назар (Борівці)

3.Жучко Артем (Коваль)

Leopolis.news