У Яворівському НПП стартував рекреаційний сезон (ФОТО)

http://leopolis.news/one.php?showPost=948

15/05/2019

Про це повідомляє прес-служба Яворівського НПП.

 

Саме це під час відкриття рекреаційного сезону, представники місцевого самоврядування, студенти екологічних та туристичних спеціальностей вищих навчальних закладів м. Львова, туристичні оператори, могли оглянути, пройшовши екологічним маршрутом «Крехівські святині-Голуби». На маршруті  відвідувачі оглянули Крехівський монастир, святе джерело, скельні виходи, особливі ландшафти, які утворилися під час танення льодовика, розмаїття рослинного та тваринного світу.

 Розвиток внутрішнього туризму передбачає і ознайомлення з культурною спадщиною. Тому у відпочинковому осередку «Оселя Розточчя» в Музеї старожитностей Розточчя проведено театралізовану екскурсію за участю комедійного дуету «Баба Параска та баба Палажка» з дегустацією традиційного яворівського пирога.

Важливо відзначити що, за сприяння  Яворівської районної державній адміністрації, екотуристичний шлях «Голуби » № 4901 Яворівського НПП промарковано та ознаковано відповідно до ДСТУ 7450:2013. Сподіваємось, що ще більше туристів дізнається про Розточчя та Яворівський національний природний парк зокрема.

Leopolis.news