logo
28/04
27/04
2 ...

На Львівщині стартував зимовий інтенсив «Почуй лікаря»

27-01-2024 16:35964

На Львівщині стартував зимовий інтенсив «Почуй лікаря»
Фото: Львівська ОВА

Тренери розповіли про професійність, роботу з аудиторією, особистий бренд та комунікацію у соцмережах.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Учасники зимового інтенсиву «Почуй лікаря» уже встигли прослухати лекції від керівниці проєкту Галини Бордун, заступниці начальника управління інформаційної політики Львівської ОВА Марії Курило, маркетологині Марії Великої та лікарки-інтерна Анастасії Козеренко.

Головна мета полягає в системному підході до навчання. Проєкт прагне, щоб волонтери були підготовані до виступів у школах та покращили свої навички для якісного представлення інформації.

Далі – декілька порад з виступів, які можуть бути корисними широкому загалу.

Спільно з керівницею проєкту Галиною Бордун учасники обговорили, як подолати страх публічного виступу та найпоширеніші міфи про здоровʼя. 

Вона також поділилася, як ефективно донести інформацію за 45 хв., саме стільки часу зазвичай виступають волонтери перед учнями:

  визначте мету та тему виступу;

  особиста історія: чому ви долучились;

  діліться конкретними прикладами для зрозумілості;

  утримуйте увагу аудиторії.

Марія Курило у своїй лекції розповіла про те, на що варто звернути увагу, поширюючи контент у фейсбуці, інстаграмі та тіктоку. Окремо зупинилася на роботі з критикою.

«Чим більше ви розвиватимете свої сторінки у соцмережах, тим більше у вас буде як прихильників та послідовників, так і тих, хто критикує. Щодо останніх, завжди, перш ніж реагувати, запитуйте у себе: «Критикують мою роботу через обʼєктивні недопрацювання чи критикують мене як особистість, без конкретних аргументів?». Якщо це другий варіант, то задумайтесь, чи варто витрачати час і зусилля на тих, кому ви нічого не доведете за замовчуванням. Ще й впізнаваності додасте, прагнучи якої вони, можливо, і критикують вас. 

Просто продовжуйте робити свою роботу відповідально. Доносьте інформацію зрозумілою, «людською» мовою. Результат буде», – наголосила Марія Курило.

«Використовуйте можливості та заявіть світу про себе», – закликала Марія Велика. 

Навчання триває: 

- 31.01 лекція від лікаря акушер-гінеколога Олесі Походило 

- 01.02 лекція від лікаря-кардіолога Дмитра Беша

- 02.02 лекція від лікаря ортопед-травматолога Юрія Трутяка

- 05.02 лекція від лікаря-психіатра Ореста Сувала

- 07.02 лекція від лікаря-епідеміолога Наталії Іванченко

Реєстрація на інтенсив: https://forms.gle/pu9t4WE191fP4aAR7 

Долучитись до команди волонтерів «Почуй лікаря»: https://forms.gle/7yVpPWykjvMxcXD8A 

Довідково. 

«Почуй лікаря» – проєкт, який ініціював начальник Львівської ОВА Максим Козицький. Він триває вже третій рік. Це просвітницький проєкт Львівської ОВА, у межах якого волонтери (лікарі, інтерни, студенти-медики) проводять для учнів у школах лекції про здоровий спосіб життя та профілактику захворювань. 

Мета – підвищити рівень громадського здоровʼя та запобігти розвитку найпоширеніших захворювань. Волонтери читають лекції на найбільш затребувані серед молоді теми: статеве дозрівання, травми та домедична допомога, здорове харчування, психічне здоровʼя, профілактика інфаркту та інсульту.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news