logo
06/05
05/05
2 ...

На Буковині прикордонники виявили сигарети, приховані у автівках (ФОТО)

28-01-2024 13:06627

На Буковині прикордонники виявили сигарети, приховані у автівках (ФОТО)
Фото: ДПСУ

На кордоні з Румунією прикордонники Чернівецького загону припинили два випадки незаконного переміщення тютюнових виробів на загальну суму понад 135 тисяч гривень та вилучили транспортний засіб.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Учора вдень під час огляду транспортного засобу в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Порубне», охоронці кордону спільно з співробітниками митної служби виявили схованки з тютюном. Використовуючи конструктивні особливості транспортного засобу, водій - 36-річний мешканець Чернівецької області, сховав у порожнинах сидінь 460 пачок сигарет. 

За попередньою оцінкою вартість тютюнових виробів складає понад 42 тисячі гривень. Також за незаконне переміщення тютюну було вилучено вантажно-пасажирський мікроавтобус марки «Мерседес»  вартістю 400 тисяч гривень.  

Надвечір, у цьому ж пункті пропуску оглядова група виявила у вантажівці марки «Ман» майже 2000 пачок сигарет. Прихований товар у конструктивних нішах салону автівки перевозив 48-річний буковинець. У даному випадку вартість курива склала 94 тисячі гривень.

Leopolis.news