logo
24/04
23/04
22/04
19/04
18/04
17/04
2 ...

Завтра у Львівській філармонії відбудеться авторський проект Назарія Пилатюка «Танго Останньої Надії»

11-11-2019 12:561216

Завтра у Львівській філармонії відбудеться авторський проект Назарія Пилатюка «Танго Останньої Надії»

12 листопада у Львівській національній філармонії відбудеться авторський проект Назарія Пилатюка спільно з Оркестром «Академія», Петром Довганем і Антоном Сопігою - «Танго Останньої Надії».

 

Проект «Т.О.Н.» вже встиг здобути популярність завдяки чудовому складу музикантів, а також не менш цікавій та глибокій програмі, повідомляють організатори концерту у Львові.

Назарій Пилатюк розповів, що проект «Т.О.Н.» народився під впливом музики геніальних композиторів сучасності, зокрема Джона Віл’ямса, музика якого звучить в кінофільмі «Список Шиндлера». Цю музику  поєднують з музикою життя і смерті - Танго.

Під час концерту прозвучать знамениті композицій Астора П’яццолли: «Посвята П’яццоллі - Т.О.Н., Танго Реквієм -«Адіос Ноніно» (прощавай Ноніно), «LiberTango», «Каштанове і Голубе», танго, яке є основною складовою і назвою окремого проекту «Lost Tango» Володимира Винницького.

Звучатиме музика легендарного Мирослава Скорика, Рішардо Гал‘яно, Якоба Гаде в оркестровці талановитого композитора Ярослава Олексіва, а також декілька авторських композицій Антона Сопіги, з яких розпочиналися перші проекти тріо «Promenade».

За словами Назарія Пилатюка, що проект «Т.О.Н.» - зовсім новий, але вже був презентований (дещо в іншому форматі спільно з оркестром «Академія») на фестивалі «Віртуози». Зараз він запланований в провідних залах України, зокрема в Національних філармоніях Львова і Києва.

«Назва «Танго Останньої надії» говорить сама за себе. А в поєднанні з музикою з кінофільму «Список Шиндлера» створює особливу атмосферу, яка завжди залишиться в нашій пам’яті», – вважає автор проекту.

Квитки у касі філармонії (235 89 46) та онлайн тут.

Leopolis.news