logo
28/04
2 ...

Львівський шкірвендиспансер приєднали до обласної клінічної лікарні

06-02-2024 15:171149

Львівський шкірвендиспансер приєднали до обласної клінічної лікарні
Фото: Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер

Комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради «Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер» реорганізують шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна лікарня».

За таке рішення на позачерговій сесії Львівської обласної ради проголосували 62 депутати, інформує пресслужба ЛОР.

Рішення передбачає створення на базі Львівської обласної клінічної лікарні Центру дерматології та венерології зі збереженням основних засад функціонування шкірно-венерологічної служби в межах госпітального округу Львівської області.

Майно диспансеру буде передано на баланс обласної клінічної лікарні.

«Реорганізація дозволить вдосконалити надання медичної допомоги хворим шкірно-венерологічного профілю, покращить її якість та доступність. Також рішення сприятиме ефективнішому використанню об'єднаним закладом кадрового потенціалу і фінансового ресурсу, який передбачено на його утримання», – наголосила т.в.о. директора департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації Наталія Літвінська.

Управлінню майном спільної власності облради доручили створити комісію з реорганізації шкірно-венерологічного диспансеру і за погодженням з департаментом охорони здоров’я Львівської ОВА затвердити нову редакцію статуту Львівської обласної клінічної лікарні.

В облраді запевнили, що працівники диспансеру будуть працевлаштовані у лікарні відповідно до норм трудового законодавства.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news