logo
05/05
04/05
03/05
02/05
2 ...

Масована ракетна атака по Україні: під удар потрапили 6 регіонів

07-02-2024 10:18823

Масована ракетна атака по Україні: під удар потрапили 6 регіонів
Фото: ДСНС

Унаслідок сьогоднішньої ракетної атаки під удар ворога потрапили 6 регіонів України.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Київ: постраждали близько десятка людей у Голосіївському та Дніпровському районах. Пошкоджені комунікації. На місцях працюють рятувальники та поліція. У Голосіївському районі є руйнування у 18-поверховому будинку – підрозділи ДСНС евакуюють людей та ліквідовують пожежу. Під завалами ймовірно є загиблі. Також спалахнула будівля СТО та автомобілі.

Миколаїв: внаслідок ракетної атаки окупантів загинула 1 людина. Пошкоджені 20 приватних будинків та газова мережа. На місці розгорнуто намети ДСНС, залучені психологи.

Харківська область: близько 6 ранку ворог вдарив по обласному центру. 2 людини постраждали, підрозділами ДСНС врятована 1 людина. Рятувальники обстежують територію.

Київська область: у Бучанському та Фастівському районах пошкоджені щонайменше 10 приватних будинків, господарчі споруди та комунікації. За попередніми даними, без постраждалих.

На Дніпропетровщині та Львівщині, за оперативними даними, минулося без постраждалих.

Як повідомляли, сьогодні з 6:00 і майже до 9:00 в усіх областях України тривала повітряна тривога через масований ракетний обстріл зі сторони росії.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news