logo
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
2 ...

Олімпійці Львівщини зустрілися з президентом НОК України Сергієм Бубкою

25-10-2019 13:41570

Олімпійці Львівщини зустрілися з президентом НОК України Сергієм Бубкою

У Львові президент НОК України член Виконавчого комітету МОК Сергій Бубка взяв участь у розширеному засіданні виконкому регіонального відділення за участю членів Олімпійської ради Львівщини, спортсменів-олімпійців, Львівського міського голови Андрія Садового, заступника голови Львівської обласної ради Юрія Гудими, окремих керівників міст обласного значення, представників депутатського корпусу Львівщини, журналістів ЗМІ.

На зустрічі обговорили актуальні питання розвитку олімпійського руху у Львівській області, інформує прес-служба НОК Львівщини.

Під час цікавої дискусії та прес-брифінгу, яку провадив у відпочинковому комплексі Park Art of Rest очільник відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський, було розглянуто діяльність обласного відділення за останній період, обговорено підготовку до відзначення 25-річчя відділення НОК України у Львівській області, проаналізовано досвід проведення перших Всесвітніх пляжних ігор (Катар, 2019), в т.ч. за участі єдиної представниці Львівщини на цих змаганнях триатлоністки Софії Прийми, а також розглянути перспективи й потенційні можливості спорудження на території Львівщини однієї із декількох сучасних олімпійських баз європейського рівня – Західної національної бази олімпійської підготовки.

Участь у засіданні взяли також виконавчий директор НОК України Наталія Коваленко та голова Івано-Франківського відділення НОК України Мирослав Карабін.

Leopolis.news