logo
30/04
2 ...

Десятикласниця Анна Федьків з Мостиськ перемогла у Всеукраїнському конкурсі «Війна за СВІЙ шлях»

09-02-2024 09:413302

Десятикласниця Анна Федьків з Мостиськ перемогла у Всеукраїнському конкурсі «Війна за СВІЙ шлях»
Фото: з відкритих джерел

Учениця 10-Б класу ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ст.» (Мостиська ТГ) Анна Федьків стала переможницею обласного етапу Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд) у віковій категорії 15-17 років та нагороджена дипломом I ступеня Департаменту освіти і науки Львівської ОВА.

Її роботу було надіслано в Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді для участі у Всеукраїнському конкурсі. У підсумку – знову перемога. І цього тижня учениця Анна Федьків отримала дипломом  Переможця Всеукраїнського конкурсу – від Міністерства освіти і науки України.

Щирі слова вітання талановитій школярці звучали від однокласників, дирекції школи. Начальниця відділу освіти освіти, молоді та спорту Надія Гнатовська побажала учениці  не зупиняйся на досягнутому, натхнення у творчості й успіхів у навчанні, нових перемог. А також було відзначено  керівника, вчительку української мови Наталію Савчин, котра допомагала учениці підготуватися до конкурсу.

Підготувала Галина СОРОКА, Leopolis.news