logo
03/05
02/05
01/05
30/04
29/04
26/04
2 ...

Садовий і його компанія тиждень працюватимуть у Токіо – ЗМІ

13-02-2024 12:551095

Садовий і його компанія тиждень працюватимуть у Токіо – ЗМІ

Львівський міський голова Андрій Садовий разом з дружиною Катериною Кіт-Садовою планує поїздку до Японії.

Про це пише видання «Перець» з посиланням на власні джерела.

Офіційна  мета – участь у конференції «Connecting with Ukraine», яку організовує Japan International Cooperation Agency (JICA). Окрім того, запланові зустрічі з представниками бізнесу.

За нашою інформацією, разом з міським головою країну, де сходить сонце, має відвідає цілий десант працівників Львівської міської ради: Олег Лаврик, ексдепутат ВРУ від «Самопомічі», член виконкому Львівської міської ради,  позаштатний радник Львівського міського голови, Сергій Кіраль, заступник міського голови з питань міжнародної співпраці,  Антон Коломєйцев, головний архітектор Львова, начальник управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування, Андрій Павлів, начальник управління інвестицій та проектів департаменту економічного розвитку.

Не виключено, що склад делегації може бути змінений.

Також, як нам відомо, у Токіо полетять представники однієї львівської архітектурної фірми.

Спитати б чиїм коштом «бенкет»? Якщо коштом Львівської міської ради, тобто за гроші платників податків, то сподіваємось на детальний звіт від Андрія Садового: чого літали за океан? що привезли? чому таким «футбольним» складом? чи не муляє те. що маємо жорстоку війну з росією? скільки потратили?

P.S. якщо пресслужба Львівської міської ради спростує цю інформацію, будемо втішені.