logo
30/04
29/04
2 ...

Науковці та екологи обговорили перспективи навчання майбутніх фахівців у Львівському університеті природокористування

13-02-2024 19:21576

Науковці та екологи обговорили перспективи навчання майбутніх фахівців у Львівському університеті природокористування

Нещодавно на базі Яворівського національного природного парку відбувся науково-практичний семінар за участю науковців-екологів Львівського національного університету природокористування.

Як інформує сайт ЛНУП, до заходу також  долучилися педагогічні працівники  Судововишнянської та Шегинівської територіальних громад.

Учасники семінару обговорили плани, науково-дослідницькі напрямки та перспективи розвитку для майбутніх спеціалістів у Львівському національному університеті природокористування, можливості для їх гармонійного професійного та особистісного зростання. 

«Науковці Львівського національного університету природокористування представили можливості співпраці університету з загальноосвітніми закладами Львівщини, розповіли про екскурсійно-пізнавальні ресурси Університету та можливості для майбутніх абітурієнтів у здобутті екологічних знань», - розповів виконувач обов’язків ректора ЛНУП Василь Лопушняк.

Крім того, фахівці  обговорили науково-практичні аспекти розвитку та перспективи використання природних ресурсів, об’єктів інфраструктури та природотерапії Яворівського національного природного парку.

Leopolis.news