logo
01/05
2 ...

У Львівському університеті природокористування пройшло навчання з основ безпеки та поводження зі зброєю

14-02-2024 09:54498

У Львівському університеті природокористування пройшло навчання з основ безпеки та поводження зі зброєю
Фото: Львівський національний університет природокористування

Нещодавно у Львівському національному університеті природокористування старший викладач кафедри фізичного виховання та довійськової підготовки, інструктор ГО «Ціль» Ярослав Кривуля провів навчання з основ безпеки та коректного поводження зі зброєю.

 

Про це повідомили у виші.

Інструктор наголосив на основних засадах, яких слід дотримуватися під час використання вогнепальної зброї, важливості правильної поведінки для безпеки оточуючих і для самого користувача.

«Завжди ставтеся до вогнепальної зброї як до потенційно небезпечного об’єкта. Не торкайтеся її, якщо вам не відомо, як правильно її використовувати. Перевіряйте, чи зброя знаходиться у безпечному стані, перед тим, як брати її в руки. Переконайтеся, що вона розряджена та вимкнена. Навчайтеся користуватися зброєю під керівництвом кваліфікованого інструктора та дотримуйтеся його вказівок. Ніколи не направляйте вогнепальну зброю на людей або тварин, навіть якщо ви впевнені, що зброя розряджена, завжди дійте так, ніби вона готова до використання», - розповів учасникам інструктор.  

Учасники навчання програми отримали можливість набути практичних навичок з розбирання та складання автоматів АК-74 та моделей AR-15, вогневої підготовки та основ стрільби.

Leopolis.news