logo
01/05
2 ...

Українських студентів запрошують на навчання в Індонезію

16-02-2024 21:011260

Українських студентів запрошують на навчання в Індонезію
Фото: пресслужба ЛОВА

Сьогодні, 16 лютого, Посол Республіки Індонезія в Україні Аріф Мухаммед Басалама зустрівся з головою Львівської ОВА Максимом Козицьким та директоркою департаменту МТД та МС Іриною Бутинець.

Це перший візит  посла на Львівщину з часу його призначення, інформує департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОВА.

Основна тема зустрічі -  налагодження партнерських зв'язків між закладами освіти Львівщини та Індонезії, обмін студентами. 

“Нам відомо, що львівські університети дають високий рівень знань студентам. Індонезія теж має багатий досвід у сфері вищої освіти та досліджень, і ми впевнені, що обмін досвідом, реалізація спільних освітніх проєктів наших вишів матимуть взаємовигідні результати”, - наголосив Аріф Мухаммед Басалама. 

 Першим вузом, з яким планують налагодити партнерство, буде Львівський національний аграрний університет у Дублянах. Індонезійська делегація відвідає цей виш уже в рамках цього візиту. 

Як розповіла Ірина Бутинець, під час зустрічі в ЛОВА посол Аріф Мухаммед Басалама представив також програми в Індонезії, на які можуть подаватися українські студенти.

“Українська молодь може отримати в індонезійських вузах науковий ступінь, вивчати мову та культуру цієї країни. До прикладу, стипендія “Партнерства з країнами, що розвиваються” Міністерства освіти, культури, досліджень і технологій Індонезії пропонує ступінь бакалавра, магістра та доктора в 31 університеті Індонезії з понад 1500 програмами навчання”, – зауважила керівниця департаменту МТД та МС.

Leopolis.news