logo
01/05
2 ...

У Львівському університеті природокористування відкрили кабінет довійськової підготовки (ФОТО)

17-02-2024 15:15434

У Львівському університеті природокористування відкрили кабінет довійськової підготовки (ФОТО)
Фото: Львівський національний університет природокористування

Напередодні у Львівському національному університеті природокористування відкрили кабінет довійськової підготовки.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Кабінет, який стане осередком знань та практичних навичок з навчальної дисципліни «Фізичне виховання та основи захисту України» для студентів університету, обладнано сучасними інформаційно-методичними та наочними матеріалами, що охоплюють широкий спектр тем, пов’язаних з Силами безпеки та оборони України.

За словами виконувача обов’язків ректора Університету Василя Лопушняка, тут студенти зможуть ознайомитися з історією Збройних Сил України та їх складом, заходами безпеки при поводженні зі зброєю, тактикою ведення бою, наданням першої медичної допомоги та правилами поведінки в екстремальних ситуаціях.

«Кабінет оснащений інвентарем та макетами для практичних занять та стане важливим центром підготовки студентів до захисту України, а також місцем, де вони зможуть здобути теоретичні та практичні знання й навички, необхідні для служби в Збройних Силах України», - переконаний Василь Лопушняк.

Він також підкреслив важливість військово-патріотичного виховання молоді в сучасних умовах, коли Україна захищає свою свободу та незалежність від російського агресора та зазначив, що новий військовий кабінет стане потужним інструментом для підготовки студентів до захисту Батьківщини.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news