logo
01/05
2 ...

Вибори ректора Львівського медуніверситету відбудуться у квітні

22-02-2024 12:57342

Вибори ректора Львівського медуніверситету відбудуться у квітні
Фото: відділ комунікації і промоції ЛНМУ ім. Данила Галицького

Відповідно до наказу Міністерства охорони здоровя оголошено конкурс на заміщення посади ректора університету, отож, 19 квітня 2024 р. повинні пройти вибори. Оргкомітет розробив низку положень для проведення цієї процедури, які були затверджені Вченою радою Університету.

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції Львівськогонаціонального медичного університету ім. Данила Галицького.

Учора, 21 лютого, відбулось засідання вченої ради ЛНМУ.

Також на засіданні голова Вченої ради, виконувач обов’язків ректора Університету, доктор медичних наук Орест Чемерис вручив Дипломом лауреата 1 премії конкурсу «Краще видання року» у номінації «Навчальні посібники», яким нагороджено професора кафедри сімейної медицини Ореста Абрагамовича та співавторів за працю «Сучасні класифікації з прикладом формування діагнозів найпоширеніших хвороб системи кроообігу».

Зі звітом, про те, як забезпечується внутрішня система якості освіти виступила перший проректор із науково-педагогічної роботи, доцент Ірина Солонинко. Також затвердили кошторис доходів та видатків на 2024 рік і презентували гаранти освітньо-професійних, освітньо-наукових програм.

Окрім того, директор Навчального імітаційного центру Університету Вадим Флуд прозвітував про роботу підрозділу щодо відпрацювання практичних навичок здобувачами освіти.

Відбулися також вибори на посади науково-педагогічних працівників університету: на посаду професора кафедри педіатрії №2 обрано Оксану Мацюру, на посаду професора кафедри променевої діагностики ФПДО – Тетяну Яворську, а також проголосовано про присвоєння вчених звань.

Leopolis.news