logo
02/05
2 ...

Комісія Львівської облради – проти розірвання договору оренди приміщень між Львовом та екстреною медичною допомогою

23-02-2024 18:44268

Комісія Львівської облради – проти розірвання договору оренди приміщень між Львовом та екстреною медичною допомогою
Фото: ЛОР

Комісія з питань комунального майна сьогодні, 23 лютого, розглянула лист комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» щодо вимоги ТМО 1 Львова про дострокове розірвання договору оренди приміщень.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради.

«Вважаємо таку вимогу неприпустимою, оскільки «екстренка» виконує надзвичайно важливу функцію з порятунку людей. А пошук нових приміщень для базування «швидкої» може призвести до порушення виконання основних завдань, покладених на екстрену медичну допомогу.

Тому ми звернемося до влади міста Львова, аби договір оренди не був розірваний, який, до речі, завершується у 2027 році», – підкреслив заступник голови комісії Ростислав Добош.

Також комісія обговорила питання, що включене до порядку денного ХХІІ чергової сесії обласної ради, про реорганізацію комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний будинок учителя» шляхом приєднання до комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна науково-педагогічна бібліотека».

«Проєкт рішення облради передбачає об’єднання Будинку вчителя і науково-педагогічної бібліотеки, а також виділення додаткових приміщень комунальному закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна мала академія наук учнівської молоді» для належної організації освітнього процесу.

Відбулося широке обговорення питання з представленням позицій керівників трьох закладів та департаменту освіти і науки Львівської ОВА», - розповів Ростислав Добош.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news