logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Львів’ян запрошують на виставку сучасного мистецтва

28-10-2019 11:27397

Львів’ян запрошують на виставку сучасного мистецтва

Jam Factory Art Center презентує виставку сучасного мистецтва «Let’s Talk About Modernity» («Поговорімо про модерність») за участю митців та мисткинь зі Львова, Варшави, Вроцлава та Берліна.

Про це повідомляє пресслужба Jam Factory Art Center.

Експозицію буде представлено у приміщенні Jam Factory Infopoint на вул. Механічній, 1 з 30 жовтня до 10 листопада. Відкриття за участі співорганізаторів та митців відбудеться 30 жовтня о 18:00.

«Проєкт «Let’s Talk About Modernity» належить до серії «24 H», що виникла у 2017 році і презентувалася у різних містах, серед яких Варшава, Вроцлав, Гданськ, Нюрнберг, Люблін та Познань. На черзі Львів. Окрім місцевих художників та художниць, для більшості учасників це нагода вперше показати свої роботи в Україні», – розповідають організатори виставки.

Серед учасників проєкту «Let’sTalkAboutModernity» будуть знані митці зі Львова, Варшави, Вроцлава та Берліна: Maya Schweizer та Clemensvon Wedemeyer (Німеччина), Anna Baumgart (Польща), Oleg Perkovsky(Україна), Yurij Savter (Україна), Open Group (Україна), Jenny Brockmann (Німеччина), Elena Subachand Viacheslav Poliakov (Україна), Karina Marusinska (Польща), Kama Sokolnicka (Польща), Yura Biley (Україна-Польща).

Leopolis.news