logo
30/04
2 ...

Учениці 9 класу з Мостищини стали фіналістками Зимової школи учнівського самовядування Tech StartUp School

29-02-2024 14:43746

Учениці 9 класу з Мостищини стали фіналістками Зимової школи учнівського самовядування Tech StartUp School

Здобувачі освіти 9 класу ОЗ «Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ст. Мостиської міської ради» (Мостиська ТГ) Дарія Яксманицька, Христина Гусяк, Марія Венгрин стали фіналістками Зимової школи учнівського самовядування Tech StartUp School, для учнів 9-11 класів Львівщини та Івано-Франківщини.

Про це  повідомила начальниця відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Надія Гнатовська.

Учениці розробили проект під назвою «Bully Free Zone.pptx» – мобільний додаток за допомогою якого можна анонімно повідомити адміністрацію закладу освіти про випадки булінгу. Завдяки своєму унікальному проекту команда дівчат стала єдиною командою з Яворівського району, яка ввійшла у фінал та сьогодні, 28 лютого успішно презентувала його у Tech StartUp Schol.
Організаторами Зимової школи учнівського самоврядування є Департамент освіти і науки Львівської ОВА та Tech StartUp Schol «Львівська політехніка».
Навчання у школі розпочалося 2 лютого 2024 року під час якого учениці пройшли навчання за 5 напрямками: Дизайн мислення та креативність. Емоційний інтелект та вирішення конфліктів. Лідерство та командоутворення». Комунікації та PR. Управління, самоврядування та тайм-менеджмент.
Онлайн-навчання проходило від викладачів кафедри адміністративного та фінансового менеджменту НУ «Львівська політехніка»та менторів Tech StartUp Schol.
«Вітаємо учениць з чудовим результатом! Дякуємо Департаменту освіти і науки Львівськоі ОВА, викладачам НУ «Львівська політехніка», менторам Tech StartUp School за прекрасну можливість для учнівської молоді розвивати свої творчі здібності!», – підкреслила начальниця відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Надія Гнатовська.
 
Підготувала Галина Сорока, Leopolis.news
Фото з відкритих джерел