logo
30/04
2 ...

Навчальна програма «ІТ для ветеранів» стартує вже у березні: як зареєструватися

29-02-2024 19:51158

Навчальна програма «ІТ для ветеранів» стартує вже у березні: як зареєструватися

Метою проєкту є допомогти опанувати нову ІТ-професію незалежно від попереднього досвіду, освіти, віку чи локації.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

В digital-ком’юніті EPAMу запрошують пройти ІТ-навчання. Якщо ви, ваш рідний чи знайомий – військовий, можете поділитися з ними. Навчання «ІТ для Ветеранів» стартує вже у березні та є безкоштовним на всіх етапах для всіх учасників.

Метою проєкту є дати необхідні знання та навички, щоб допомогти опанувати нову ІТ-професію незалежно від попереднього досвіду, освіти, віку чи локації.

Реєстрація тут, триває до закінчення місць у групі, яких передбачили 60.

Програма складається з двох етапів у форматі онлайн-занять: лекції, практичні задачі, обговорення виконаних завдань та відповіді на запитання тричі на тиждень, а також самостійне вивчення матеріалів.

Перший етап триватиме 6 тижнів. Та включає 3 онлайн-заняття на тиждень з експертами ЕРАМ, які допоможуть розібратись з матеріалами, покажуть практичні кейси. Передбачене самостійне вивчення додаткових відеоматеріалів (приблизно 90 годин) на спеціальній платформі – доступ до відеоматеріалів залишається і після завершення навчання. Навчання та спілкування відбуватиметься українською мовою. 

Усі учасники, які успішно складуть фінальний тест, отримають документ про завершення та зможуть перейти на наступний етап навчання й обрати одну з ІТ-професій.

Другий етап стартує в травні і триватиме 6-8 тижнів, залежно від спеціалізації. Учасники зможуть заглибитися в один із напрямів: Java, .NET, Test Automation, Manual Testing, Cloud & DevOps, Front-End, Вusiness Analysis. Модуль складається з інтерактивного контенту англійською мовою, а також з воркшопів та сесій Q&A з тренерами та менторами українською мовою.

Розподілення на напрями проведуть на основі тестів із відповідної спеціалізації.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news