logo
30/04
2 ...

У гуртожитках ЛНУ ім. І. Франка створять студентські ради

29-02-2024 14:571337

У гуртожитках ЛНУ ім. І. Франка створять студентські ради
Фото: пресцентр ЛНУ ім. І. Франка

27 лютого 2024 року відбулась Конференція студентів Львівського національного університету імені Івана Франка.

Як інформує пресцентр університету, захід провели в онлайн-режимі, а робочі органи Конференції працювали в 220 аудиторії головного корпусу. До Конференції, окрім студентів, долучились також проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку Володимир Качмар і директор Студентського містечка Мирон Микита. 

Головним питанням на порядку денному було затвердження Положення про Студентське самоврядування студмістечка ЛНУ ім. Івана Франка. Представила Проєкт Положення голова Студентського уряду Університету Анжеліка Кульчицька. 

«Гуртожитки – невід’ємна частина життя студентів, тож створення студентських рад гуртожитків є вважливим рішенням задля покращення рівня комфорту для мешканців, сприяння у вирішенні конфліктних ситуацій, допомоги у процесах поселення тощо», – зазначила Анжеліка Кульчицька. 

Конференція студентів затвердила Положення про Студентське самоврядування студмістечка, тож вже з наступного семестру очікуємо рішення Студентської виборчої комісії Університету та проведення виборів на посади до Студентського самоврядування студмістечка ЛНУ ім. Івана Франка. 

Також Конференція прийняла відповідні зміни до Положення про Студентське самоврядування ЛНУ ім. Івана Франка та до Положення про студентські вибори в ЛНУ ім. Івана Франка.

Leopolis.news