logo
30/04
2 ...

В Університеті природокористування майбутніх правників навчають ставати лідерами та формувати команди

01-03-2024 09:16306

В Університеті природокористування майбутніх правників навчають ставати лідерами та формувати команди
Фото: Львівський національний університет природокористування

Напередодні студенти спеціальності «Право» разом із науково-педагогічними працівниками Львівського національного університету природокористування взяли участь у молодіжному тренінгу «Лідерство та формування команд».

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Як інформують організатори, захід проводив Міжнародний республіканський інститут в межах проєкту «Академія молодого громадянина».

«Спільно зі спікерами, практикуючими адвокатами, волонтерами та успішними підприємцями студенти вивчали особливості лідерства та практично закріплювали навички побудови успішної командної взаємодії», - розповіла докторка філософії у галузі права, виконувачка обов’язків доцента кафедри права факультету управління, економіки та права Львівського національного університету природокористування Анна Нестеренко.

За її словами, учасники тренінгу розглядали питання лідерства та його типів, визначення командних ролей та правила розбудови команди, типові помилки лідерів, проведення складних переговорів з членами команди та психологічного відновлення в реаліях сьогодення.

Leopolis.news